Mega Image a încheiat concursul!

Dupa 3 luni de înscrieri și jurizări, concursul #Foodsie a ajuns la final. Pe scurt, ați gătit, ați aranjat și ați pozat și, cel mai tare, sperăm că v-ați distrat. În continuare vă puteți lăsa inspirați de sfaturile experților #Foodsie, Adrian Hădean, Alexandru Iacob și Andie.

Apasă play și vezi ce spun experții #foodsie

Urmărește filmul finalei #Foodsie
și vezi preparatele competitorilor

Care au fost pașii concursului?

Pe scurt, am avut 3 etape de concurs, iar fiecare etapă a durat 4 săptămâni.
Fiecare etapă a venit cu premii și, bineînțeles, la final de concurs s-a câștigat și premiul cel mare, respective 6 salarii de Chef.

Ce presupune o etapă?

3 provocări: una de cooking, una de plating, una de fotografie culinară.
Provocările s-au repetat odată la 4 săptămâni, cu teme diferite. Pentru premiul cel mare, concurenții au fost nevoiți să înscrie câte un #Foodsie la fiecare provocare, chiar dacă etapele erau diferite.

Provocare Cooking

Concurenții au urmărit instrucțiunile profesioniștilor pentru proba aleasă din săptămâna în care au participat. Au avut de ales între a găti felul de mâncare propus de Foodsie sau o altă rețetă proprie care să se încadreze în tema etapei. Apoi a trebuit doar să încarce poza cu ce au gătit și să aștepte să fie aprobată în concurs, bineînteles, dacă a respectat standardele.

Provocare Plating

Profesioniștii noștri au dat tema pentru fiecare provocare, au ajutat cu instrucțiuni, iar concurenții au încărcat poza cu felul de mâncare pe care au decis să-l pregătească. Singura condiție a fost să se încadreze în tema etapei respective.

Provocare Foto

Profesioniștii au dat instrucțiunile din săptămâna respectivă, iar concurenții au decis felul de mâncare pe care l-au fotografiat. Tot ce a contat a fost să se încadreze în standarde și, bineînțeles, în tema etapei în care au participat.